| şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sertaç
| Konu: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Çarş. Tem. 30, 2008 10:45 pm | |
| şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Güle Güle,Güle Güle Sana dedim Sana dedim Güle Güle :D:D:D | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Perş. Tem. 31, 2008 12:24 am | |
| Mutlu ol ii bak kendine nolur gözün arkada kalmasın | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Perş. Tem. 31, 2008 3:15 am | |
| Geciyor günler yine benden habersiz... | |
|
| |
mareşal
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 12:33 am | |
| gözlerime cizdim seni acmaya korkuyorumm | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 3:07 am | |
| Vah Vah bensiz öksüzmü kaldin Vah Vah hani sen hic aglamzdin..... | |
|
| |
sertaç
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 9:47 am | |
| Aç Bu Kalbi Gör Bak Seni Sevmek Neymiş süper söz msn yazmayın ben yazıyom :D:D | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 1:07 pm | |
| Bi sawaş gibiydi sanki bi sewdadan daha fazla kazananda olmadı ki sonundaaa... | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 1:44 pm | |
| Unutamiyorum alisayamiyorum yasayamiyorum sensiz nefes almak zor geliyor... | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 3:11 pm | |
| Düşmanımdır seni kim bulursa cana yakın annen bile okşasa benim bağrım taş olur | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 4:13 pm | |
| Beni sen Mutlu ediyosun.... | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Cuma Ağus. 01, 2008 4:35 pm | |
| unutma ben artık eskı ben deılım... | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle C.tesi Ağus. 02, 2008 2:53 am | |
| Döndün gittin bir hoscakal demeden simdi bakarim ardindan yanlizim ben.... | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle C.tesi Ağus. 02, 2008 5:47 pm | |
| Yüreğim elimde geldim kapına... al beni kalbinin en kuytularınaaaa.... | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Ptsi Ağus. 04, 2008 12:48 am | |
| Tutmayin beni ben gidiyorum cokmu istedigim dost ariyorum.... | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Ptsi Ağus. 04, 2008 5:44 pm | |
| Sana cesaret wermesın bu çaresiz kalışım...şimdilik cok güzelsin we sen KAZANDIN... | |
|
| |
dilek_55
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Salı Ağus. 05, 2008 3:50 am | |
| Anlami yok gecelerin sözlerinin o simsiyah saycalarinin.... | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Salı Ağus. 05, 2008 1:14 pm | |
| Unutabılmek mi seni aslaa... unuttum cok seyı daha fazlaaa koymadım yerine kimseyi asla unutmadım senı unutamam!!! | |
|
| |
$heker_kız
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Salı Ekim 07, 2008 7:47 pm | |
| tanrı bana seni verdi ölüm bile ayıramaz ki | |
|
| |
DiLaRa
| Konu: Geri: şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle Çarş. Ekim 08, 2008 7:38 pm | |
| fark eder mi sen yada ben .. | |
|
| |
| şu anki dinlediğin şarkı içerisinden bi cümle | |
|