Konu: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Paz Tem. 27, 2008 11:21 am
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Paylasim sitesinde görev almak isteyen arkadaşlar aşağıda yazmış olacağım kriterlere uymak zorunluluğu ile bu başlık altına başvuru yapabilirler.
Moderatör Olmak İsteyenler
> 40 tane mesajı olmak zorunda > Günde 2 saat foruma zaman ayırmak zorunda > Bol paylaşım yapmak zorunda > Adminlere karşı gelmemeli, üyelere hoşgörülü olmalı > Görev almak istediği forumun ismini yazmalı
Süper Moderatör Olmak İsteyenler
> 90 tane mesajı olmak zorunda > Moderatörde ki kuralların hepsi geçerli >Bol Bol Konu Açmış Olması Lazım
Yönetici olmak isteyenler
> 170 tane mesaj yazmalı > Sitenin en çok paylaşım yapan üyesi olmak ZORUNDA > Günde 3 saat foruma zaman ayırmak zorunda > Adminlerin güvenini kazanmak zorunda
En son sertaç tarafından Perş. Tem. 31, 2008 12:53 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
CAHİT
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Paz Tem. 27, 2008 8:03 pm
kanka bn olmak ıstıom
sertaç
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Paz Tem. 27, 2008 8:04 pm
çok kolay demii töbe töbe yhaaa çalış ol demekle olmuyo
Zafer_yalcin50
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Perş. Tem. 31, 2008 3:28 pm
ben de moderatör olmak istiyorum yaa
sertaç
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Perş. Tem. 31, 2008 6:05 pm
bak yha olmak kolaymı şartları yerine getirin olun zafer uyarı aldın geçmiş olsun okumadan mod dedin hemen
CAHİT
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Perş. Tem. 31, 2008 11:46 pm
bende ılk geldıgımde olmak ıstıodum ama zaman gectıkce kuralları yerıne geetırdım oldum
sızde getırın olun!
mareşal
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Cuma Ağus. 01, 2008 1:04 am
ben de mod olmak istiom mesaj da saatte tutuo basvurumu kabul edin azizim:D
sertaç
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Cuma Ağus. 01, 2008 1:05 am
mesaj sayısı yetmiyo konu açman lazımmm 30-40 tane
Önemli:Uyarınız Olmaması Lazım !!!!!1
utku
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Perş. Ağus. 07, 2008 4:07 pm
kuzen ben Moderatör Olmak istiyorum.yakında 40 mesajı geçerim hem bi bilgisayarın başına otourdumu 2 saatten fazla kalıyom.......her kurala dikkat ediyom....
sertaç
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz C.tesi Ağus. 30, 2008 2:21 pm
tmm bakalım gmözüm üzerinizde :d
$heker_kız
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Çarş. Eyl. 03, 2008 12:30 pm
ben de herhangi bişey olmak istiyorum,,90 tane konu açtım (tek tek saydım) .. daha da artarr,160 küsür msj var lütfen lütfenn..siz ne uygun görürsenizz
sertaç
Konu: Geri: Sitemizde Görev Almak İsteyen Üyelerimiz Paz Eyl. 07, 2008 9:46 pm