Sınır Tanımayan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınır Tanımayan Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Jambonlu Kanepe

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
sertaç
Site Sahibi
Site Sahibi
sertaç


Erkek
Mesaj Sayısı : 384
Yaş : 33
Nerden : Geliceksen Söliyim!
Uyarı :
Jambonlu Kanepe Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Jambonlu Kanepe Right_bar_bleue

Tuttuğu Takım : Jambonlu Kanepe 1446
Kayıt tarihi : 26/07/08

Jambonlu Kanepe Empty
MesajKonu: Jambonlu Kanepe   Jambonlu Kanepe Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 10:32 pm

MALZEMELER
6 dilim francala ekmeği
1 tatlı kaşığı hardal
6 adet kornişon
6 dilim jambon
60 gr tereyağ

HAZIRLANIŞI
Tereyağını bir kapta macun kıvamına gelinceye dek çırpın. Sonra hardal
katıp iyice yedirin. Ekmek dilimlerinin kenarlarını kesip çıkartın ve
her birini dört parçaya bölüp, hardallı tereyağı üzerlerine sürün.
Jambonları dört parçaya bölüp dilimlerin üzerine yerleştirin.
Kornişonları halka halka doğrayıp jambonların üzerine yerleştirildikten
sonra kanapeleri servis tabağına yerleştirip, servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://yazyagmuru.forumdizini.com
 
Jambonlu Kanepe
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sınır Tanımayan Forum :: YazYağmuru Karışık Bölüm :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: