Sınır Tanımayan Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sınır Tanımayan Forum

Hoşgeldiniz, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Toplam Mesajınız: 0


 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Bayram Kavurması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
sertaç
Site Sahibi
Site Sahibi
sertaç


Erkek
Mesaj Sayısı : 384
Yaş : 33
Nerden : Geliceksen Söliyim!
Uyarı :
Bayram Kavurması Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bayram Kavurması Right_bar_bleue

Tuttuğu Takım : Bayram Kavurması 1446
Kayıt tarihi : 26/07/08

Bayram Kavurması Empty
MesajKonu: Bayram Kavurması   Bayram Kavurması Icon_minitimeSalı Eyl. 30, 2008 10:32 pm

MALZEMELER
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik


HAZIRLANIŞI

Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar
kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte
yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin.
Tencereyi
kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer
değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz,
karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://yazyagmuru.forumdizini.com
 
Bayram Kavurması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sınır Tanımayan Forum :: YazYağmuru Karışık Bölüm :: Yemek Tarifleri-
Buraya geçin: